Menu Sluiten

Bidon laten bedrukken

Bidon laten bedrukkenn en drinkflessen reclameartikelen | Alle-Relatiegeschenken

Een sterke reclame-aanwezigheid bij elke slok – de grote advertentieruimte van bidon laten bedrukken als reclameartikel garandeert dat uw logo of slogan niet over het hoofd kan worden gezien. bidon laten bedrukken is voor bedrijven uit alle branches zinvol: het grote aanbod aan bidon laten bedrukken biedt voor elke doelgroep passend advertentiemateriaal!

Bekijk alle bidons online:

bidon laten bedrukken

Bidons bedrukken – gemakkelijk, snel en goedkoop

Dit relatiegeschenk snijdt niet alleen in de sport een goed figuur. Om gezondheidsredenen moet u, vooral in de zomer, altijd voldoende drinken. Om deze reden zijn bidons handige metgezellen. Of je nu op de fiets, voetbal of ijshockey rijdt of gewoon voor school, universiteit en onderweg bent, een drinkfles als promotieartikel is een goede manier om de herinneringen van je klanten te bewaren. Vul hem met je favoriete drankje en je hebt een kleine verfrissing bij de hand, waar je ook gaat. Als je jezelf helemaal uitgeput hebt tijdens het sporten, trek je de bedrukte waterfles eruit en neem je een lange slok. bidons van roestvrij staal, aluminium en kunststof zijn zeer robuust en ideaal voor sportieve buitenactiviteiten.

Drinkflessen bedrukken – praktische en stijlvolle promotieartikelen

Bedrukte drinkflessen zijn ideaal als praktische en stijlvolle promotieartikelen. Bij Alle-Relatiegeschenken kunt u uw individuele flesjes laten bedrukken of zelfs graveren. Een gravure ziet er bijzonder hoogwaardig uit op een thermoskan van roestvrij staal of aluminium. De nobele uitstraling van deze drinkflessen staat voor hoge kwaliteit en zal uw klanten overtuigen.

Of het nu gaat om een ​​bedrukte of gegraveerde drinkfles met naam voor speciale evenementen zoals een kerstfeestje of een drinkfles met logo voor potentiële nieuwe klanten, dit relatiegeschenk wordt graag aangenomen en gebruikt in het dagelijks leven. Promotionele drinkflessen zijn duurzaam en hebben een blijvend reclame-effect. Ze hebben een royale advertentieruimte en kunnen individueel worden verfijnd. Er zijn bijna geen grenzen aan uw persoonlijke ontwerp. Heeft u besloten om drinkflessen als reclamemateriaal te gebruiken, dan adviseren wij u graag. Bel ons op 0294773002 of stuur ons een e-mail. We staan ​​voor je klaar.

Bodons als promotieartikel – voor bedrijven en clubs

Om een ​​zo goed mogelijk reclame-effect te bereiken, moet u onthouden welke doelgroep u wilt bereiken: veel fietsers profiteren van dit handige relatiegeschenk, want er zijn veel geschikte bidonhouders waarop de bidon ook onderweg perfect kan worden vervoerd.

Op veel evenementen zijn bedrukte bidons te vinden, zoals de Tour de France. Veel bekende bedrijven gebruiken met reclame bedrukte bidons om hun reclame op speciale evenementen onder de aandacht te brengen. U heeft de keuze uit verschillende materialen, kleuren en maten. Hierbij speelt de capaciteit of de vulhoeveelheid een belangrijke rol.

Laat uw voordelen bedrukken met waterflessen

  • veelzijdig inzetbaar: dagelijks leven, evenementen, sport etc.
  • duurzame en langdurige reclamepresentatie
  • Royale advertentieruimte: diverse afwerkingsmogelijkheden (graveren / bedrukken)
  • grote keuze: materiaal, kleur, model, maat etc.

Bidons met logo – ook in kleine hoeveelheden

Als u slechts kleine hoeveelheden nodig heeft, bent u bij Promostore aan het juiste adres. Bij ons kunt u ook kleine oplages laten bedrukken. Drinkflessen met logo zijn populaire reclamemedia en geschikt voor vrijwel elke doelgroep en branche. Wilt u een succesvolle advertentiecampagne starten of uw marketingstrategie optimaliseren? Wij hebben de oplossing! Onze reclamemateriaaladviseurs adviseren u graag bij de keuze. Qua model, materiaal en de bijpassende afwerking hebben wij precies het juiste voor u. Graveren ziet er geweldig uit op metaal en aluminium en zelfs op glas. Aan de andere kant ziet een print er overtuigend uit op plastic en plastic. U kiest uw model en het type afwerking, wij zorgen voor de rest.

Adverteer succesvol met bedrukte drinkflessen

Drinken is een van de basisbehoeften van de mens, daarom zijn bedrukte drinkflessen een ideaal relatiegeschenk. Flessen als reclamedrager zijn ongetwijfeld geschikt voor alle branches. Druk de praktische alledaagse metgezel af met uw individuele reclame en ondersteun uw klanten bij het drinken van meer. Of het nu op kantoor, op school of tijdens het sporten is: drinkflessen zijn overal te zien. Dankzij het brede scala aan mogelijke toepassingen, verspreidt uw reclame zich als vanzelf. Met een promotionele drinkfles haal je een veelzijdig relatiegeschenk in huis met grote voordelen. Laat nu uw drinkflessen bedrukken bij ons en maak uw klanten blij.

Bidon voor op de fiets

Een bidon is geschikt voor allerlei soorten fietsen. Niet aan wielrenner, maar ook steeds e-bike liefhebbers nemen er eentje mee voor onderweg. Vooral voor lange ritten met bijvoorbeeld een snelle 45 km/u pedelec is een bidon meer dan welkom. Wil je een speed pedelec kopen? Bekijk hier de top 10 beste van Nederland.