Menu Sluiten

Eindejaars relatiegeschenken

Kerst is om de hoek tijd voor eindejaars relatiegeschenken

De kerstperiode staat niet alleen voor gezelligheid feestelijke verlichting en heel veel lekkers. Maar natuurlijk ook voor de gemeenschappelijke saamhorigheid en wederzijdse Eindejaars relatiegeschenken. De kerstperiode is ook de tijd waarin u klanten en zakenpartners met een kleine verrassing veel plezier kunt geven. De hier aangeboden kerst Eindejaars relatiegeschenken zijn een goede keuze. Het zou u meer moeten opleveren dan alleen een eerste stimulans!

bekijk hier al onze Eindejaars kerstpaketten:

Eindejaars relatiegeschenken

Kerstpromotieartikelen 2021

Het is een heel eigen gebruik geworden dat je een klein cadeautje naar zakenpartners ook wens je de baas en zijn medewerkers een prettige vakantie en krijgt tegelijkertijd zin in een succesvol nieuwjaar. Hoewel kerstpromotieartikelen aan de eindklant duidelijk maken dat ze belangrijk voor je zijn. Kerstcadeaus hebben in dit verband twee voordelen: enerzijds communiceren ze uw interesse in de klant en anderzijds profiteert u van het gebruikelijke sterke reclame-effect dat dergelijke promotie artikelen teweegbrengen. Immers, Kerstmis give-aways zijn niet alleen “gewoon” alle producten.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om deze vrij naar uw smaak te personaliseren. Bijvoorbeeld met uw eigen slogan, heel klassiek met logo en slogan of geselecteerde product- en servicepresentaties. Om zelf kerst relatiegeschenken te gebruiken en goed te keuren, hoeft u niet nostalgisch te zijn. Zelfs vanuit economisch oogpunt betalen deze zich terug en helpen ze bij het onderhouden van belangrijke klant- en partnerrelaties. Hier op deze pagina presenteren we een uitgebreide selectie slimme kerstcadeaus .

Voor elk geschenk geldt het volgende: het kan vrij bedrukt worden. Elk individueel ontwerp is uitgevoerd met de gebruikelijke hoge kwaliteitsnormen. Zo ontvang je niet alleen een sterk promotieartikel dat perfect past bij de kerstperiode en het aankomende nieuwe jaar. Maar je ontvangt ook een bewijs van kwaliteit, wat natuurlijk ook opvalt door de ontvanger. Deze eersteklas kwaliteit wordt later natuurlijk in de context van uw bedrijf geplaatst en brengt positieve associaties over.

Onze promotieartikelen voor kerst en nieuwjaar

De verscheidenheid aan give-aways is geweldig voor kerst en oudejaarsavond . Enerzijds kun je klassieke cadeaus aanbieden met kerstversieringen. Je kan ook typische items geven die geassocieerd worden met kerst en winter. Wij bieden u beide mogelijkheden, bijvoorbeeld de klassieke reclamekalender voor het komende jaar. Dit is altijd een goede keuze geweest, maar dat komt natuurlijk in beeld. vooral aan het einde van het jaar. dat is het moment waarop de nieuwe kalenders een paar weken later worden gebruikt. Het weg geven van een reclamekalender met kerst of rond de jaarwisseling spreekt van een ideale timing. omdat daarmee dien je je “aanbod” (de kalender) precies in op het moment dat de “vraag” het grootst is.

Zelfs een klein cadeautje zoals een reclamekalender volgt de typische economische principes waar uw bedrijf elke dag gebruik van maakt! Uiteraard kunt u deze laten bedrukken zoals u dat wilt, bijvoorbeeld met een logo, claim, productpresentaties. Of gewoon geselecteerde motieven die passen bij uw branche, het bedrijf of de doelgroep. Speciaal voor de kerstperiode hebben we iets speciaals voor je in petto. De chocolade adventskalender , waarmee je op een zoete manier je klanten kunt verleiden. De adventskalender is in zekere zin een klassiekerbehoren tot de Eindejaars relatiegeschenken. Dat omdat er is nooit een gebrek aan dergelijke adventskalenders in het huishouden met Kerstmis, vooral niet bij mensen met kinderen. Volwassenen houden van de zoete verleiding en de kleine vreugde om elke dag een deurtje te kunnen openen, maar ook.

bekijk ook hier onze Eindejaars pennen.

eindejaars relatiegeschenken bedrukken

relatiegeschenken eindejaar

Nog een leuk idee: de reclamekalender voor het komende jaar als relatiegeschenken eindejaar combineren met de adventskalender. Uw merk zit altijd in de budgetten van uw doelgroep. Wij van Alles drukker. wij hebben natuurlijk andere mogelijke kerstcadeaus voor u en uw klanten voorbereid. Geef uw klanten een delicate en heerlijke verleiding die perfect is als kleine snack, tussendoor of als avondmaaltijd op de bank. Wederom maak je positieve associaties tussen de heerlijke chocolades, het bedrukte blik en uw merk om indruk te maken op zowel nieuwe als bestaande klanten. Zo’n klein cadeautje, dat ook nog eens erg goedkoop is, is ook geweldig als promotieartikel voor gebruik op de POS (Point of Sale) . Kerstbomen versieren met bedrukte kerstboomballen zijn hier bijzonder goed en horen ook daarom bij relatiegeschenken eindejaar

Promotie artikelen

Zo ‘lok je’ geïnteresseerden de zaak in , begin je een gesprek en win je misschien wel een of twee nieuwe klanten met dit lekkere promotieartikel. Als dat het geval is, kun je deze direct bijvullen: bijvoorbeeld met een reclamekalender. Dit is ideaal als u op zoek bent naar promotieartikelen voor de winter , dus specifiek voor kerst. Idealiter deelt u ze uit in het najaar zodat uw klanten bij de eerste vorst al een trouwe en betrouwbare hulpverlener aan hun zijde hebben: namelijk de parkeerschijf inclusief ijskrabber, bedrukt met uw claim of logo.

Vanuit een promotioneel oogpunt is zo’n promotioneel artikel sowieso een goede keuze, want het brengt je merk elke dag in beeld, terwijl de snoepjes die erin zitten positieve gevoelens oproepen en deze worden geassocieerd met je bedrijf. Bovendien is zo’n individueel bedrukte adventskalender natuurlijk een absoluut geweldige blikvanger in het huishouden.

Maar omdat Kerstmis ook het feest van de lekkers is, hebben we natuurlijk nog een paar hoogtepunten in de aanbieding. Heb je onze kleine pakjes peperkoek al gezien ? Geen enkel ander snoepje is zo stevig onderdeel van Kerstmis als peperkoek. Ze zijn zo populair in Duitsland dat ze al in oktober vaak in de schappen van supermarkten sieren, hoewel Kerstmis nog ver weg is. Het is dus niet per se ver van ze te gebruiken als kerstcadeautjes, want met peperkoek ga je nooit echt fout!