Menu Sluiten

Relatiegeschenk pasen

Relatiegeschenk pasen – Promotieartikelen

Pasen is de beste tijd van het jaar. Eind maart , net op tijd voor het begin van de lente, ontwaakt de natuur en groeit de vreugde van de komende zomer. Pasen is ook de tijd voor excursies in de natuur. Een kleine picknick of de eerste barbecue-  avond maken deze tijd bijzonder mooi. Samen met Kerstmis is vooral Pasen een mooie gelegenheid om uw klanten en medewerkers te verrassen met een klein cadeautje. Snoepgoed zoals paashazen  of paaseieren zijn populaire promotieartikelen en relatiegeschenk pasen. 

Bedruk je relatiegeschenk pasen met een grappig gezegde, een mooie foto of je bedrijfslogo. Ook wenskaarten van Pasen kan individueel worden ontworpen om een ​​glimlach op het gezicht van uw klanten te toveren. Denk ook aan uw kleine gasten en de kinderen van uw klanten en medewerkers – zij zullen vooral  blij zijn met uw paasreclame, zoals knuffels of kleurpotloden . Maak uw klanten blij met creatieve promotieartikelen voor Pasen en blijf lang bij hen in het geheugen.

bekijk onze relatiegeschenk artikelen van pasen,

relatiegeschenk pasen

Paasgeschenken relatiegeschenken

Bedrukte relatiegeschenken voor Pasen zijn een geweldige manier om klanten en medewerkers blij te maken. Zo laat u zien dat u in het lopende boekjaar ook aan hen denkt. In tegenstelling tot kerst worden er met Pasen geen grote cadeaus verwacht. Daarom met een klein budget een groot effect kan worden bereikt. Een klein pakje pralines met het bedrijfslogo of heerlijke paaschocolade van Lindt is voldoende om klanten, medewerkers en zakenpartners een effectief plezier te bezorgen. Het grote aanbod aan verschillende paascadeaus biedt voor elk budget en doelgroep het juiste promotieartikel. Bekijk ook onze zomerse relatiegeschenk artikelen.

Je kunt uit onze paasgeschenken relatiegeschenken veel keuze maken uit verschillende artikelen. ook kun je paasgeschenken relatiegeschenken artikelen bedrukken met je eigen logo.

Promotiemateriaal met logo voor Pasen van Relatiegeschenk

In tegenstelling tot de uniformiteit in de meeste paasnesten, zorgen bedrukte paashazen niet alleen voor meer kleur in het paasnest, maar bieden ze ook een heel bijzonder relatiegeschenk voor Pasen. Ze bieden klanten dus echte en merkbare meerwaarde en vergroten zo de populariteit van het bedrijf. Het maakt niet uit of je paaseieren laat bedrukken of paashaasjes met logo weggeeft, passende paas-relatiegeschenkenzorg voor meer aandacht van klanten. In onze online shop vind je naast kleine paascadeautjes ook een grote keuze aan zoetigheden voor Pasen . Onze adviseurs op het gebied van reclamemateriaal beantwoorden graag al uw vragen.