Menu Sluiten

Chocolade bedrukken

Relatiegeschenk chocolade

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen waar zo veel mensen zo lang van houden als chocolade. chocolade bedrukken wordt door veel bedrijven gedaan. Ook wordt chocola sinds 1824 industrieel vervaardigd en staat al jaren op de lijst van favoriete zoetigheden in een groot aantal landen. Bedrukte chocolade is een advertentiemedium dat geschikt is voor elke groep klanten. De ingrediënten hebben een stemming bevorderende werking en de aanwezige cafeïne stimuleert het organisme. Reclame voor chocolade beginnen meestal met een glimlach, een effect dat de best mogelijke reclame voor een bedrijf vertegenwoordigt. Bovendien is chocolade een energiebron en helpt het om de verloren concentratie te herstellen.

Bekijk hier onze bedrukbare chocola,

chocolade bedrukken

Bedrukte chocolade

De gemodificeerde cacaobars zijn verkrijgbaar als seizoenartikelen voor zowel Kerstmis  als Pasen. Alle relatiegeschenken kan de chocolade bedrukken volgens uw wensen , met bedrijfslogo of belettering. Zowel de paashazen als de grappige kerstmannen of paashazen moeten voor een lach zorgen. Naast de chocolade kerstman en paashaas zijn er chocoladehartjes  en chocolade-eieren  als seizoenartikelen.

Relatiegeschenken chocolade met logo

Bij alle relatiegeschenken kan je kiezen uit een ruim aanbod zoete reclame en je chocolade laten bedrukken met je logo . De verpakking van chocolade is heel gemakkelijk te bedrukken, zodat de klant het bedrijfslogo voor zich heeft elke keer dat ze naar de heerlijke traktatie grijpen. In verband met de prettige smaakbeleving staat het bedrijf stevig in het geheugen gegrift en blijft het dus lang in het geheugen. Chocolade bedrukt door alle relatiegeschenken, zoals pepermunt, is een van de relatiegeschenken die ondanks de snelle consumptie blijk geven van een grote duurzaamheid.

Chocolade bedrukken met logo

Alle relatiegeschenken staat altijd klaar voor zijn klanten. Voor ons betekent dit dat we echt elk promotieartikel voor u individueel ontwerpen en op aanvraag produceren. Of u nu uw bedrijfslogo, een speciale boodschap of gewoon een originele slogan op de verpakking wilt bedrukken. Wij kunnen de verpakking geheel naar uw individuele wensen ontwerpen. Zorg ervoor dat uw doelgroep u positief herinnert met de fijnste chocolade van alle relatiegeschenken. Hiermee profiteer u van een geweldig reclame-effect. Bewustwording en beeldvorming zijn slechts twee van de meer laag se effecten van het chocoladeachtige reclamemateriaal

Chocoladereep bedrukken

Chocoladerepen zijn een goed alternatief voor kerstgroeten. Met de vrolijke kerstmannen en de bedachtzame engelen in plaats van de typische kerstkaarten. De zoete relatiegeschenken worden niet alleen op speciale festivals geconsumeerd, maar het hele jaar door en worden daarom graag aangenomen. Naast chocolade zijn chocoladeamandelen en fruitgom populaire relatiegeschenken. Je kan de chocoladereep bedrukken met je eigen logo of slogan. Zo zullen wanneer mensen zin hebben in chocola zullen ze denken aan de persoon of bedrijf door het logo.

Chocolade laten bedrukken

Afhankelijk van de chocoladeverpakking bedrukken wij de snoepreclame met tampondruk of digitaal printen, en wenskaarten, deurtags of zelfs de chocoladepralines. Deze kunnen naar eigen ontwerp worden ontworpen.