Menu Sluiten

Stressballen bedrukken

Laat unieke stressballen bedrukken met uw logo

Verlicht stress – met individueel ontworpen stressballen bedrukken:

  • Veelzijdig promotieartikel in verschillende kleuren
  • ideaal voor kneden, knijpen, persen en gooien
  • zachte knijpballetjes met een diameter van 6 cm
  • gemaakt van hoogwaardig PU-schuim dat om de hand ligt
  • uitstekende lasergravure in schitterende kwaliteit tegen betaalbare prijze

Bekijk onze anti stressballen in onze online shop:

stressballen bedrukken

Stressvermindering en betere concentratie dankzij zachte antistressballen

In het dagelijkse beroeps- of privéleven zijn er stressvolle fasen of momenten waarin de bloeddruk omhoogschiet. Dit is waar anti  stress ballen kan  een uitstekende hulp bij het verminderen van stress! Omdat het kneden, persen of gooien van een crush ball ons brein afleidt van de oorzaak van onze stress. Zo kan bijdragen aan ontspanning. Als klanten last minute wijzigingsverzoeken hebben, collega’s dringend ondersteuning nodig hebben en de deadline al nadert, kan het helpen om met een stressballen bedrukken om te gaan. Het maakt niet uit of je het met één hand kneedt of knijpt. Erop drukken met je vingers, op de grond gooit of tegen de muur slingert – dit  promotieartikelbiedt u een uitlaatklep voor uw stress. Daarnaast zijn antistressballen een soort handmatige afleidingsmanoeuvre: door je handen te gebruiken. Bij een nogal ongebruikelijke activiteit, kunnen mentale blokkades worden losgelaten zodat je daarna meer gefocust en geconcentreerd verder kunt werken.

Waarom zijn antistressballen geweldig als relatiegeschenk?

De ronde  stressballen is in veel opzichten een ideaal reclamemedium: in alle situaties die stressvol kunnen zijn voor betrokkenen. En zo waarderen mensen de handige Stresskiller als een gezond alternatief voor sigaretten, alcohol en  snoep en snacks . Of het nu gaat om evenementen die u sponsort en waar de organisatoren het erg druk hebben, op  beurzen waar bezoekers veel indrukken moeten verwerken, of bij sportwedstrijden waar velen enthousiast hun favorieten toejuichen, individueel bedrukte antistressballen zijn een  populaire weggeefactie.​ 

Met deze kneedballen profiteer je niet alleen van ontspannen, potentiële klanten, maar ook van het immense bereik van de antistress-promotieartikelen: aangezien veel mensen hun bal meenemen naar het werk om bijvoorbeeld stress te verlichten, verspreiden ze daar jouw reclameboodschap. . Dit wordt op hun beurt opgemerkt door de collega’s die enerzijds uw logo op de bal zullen zien, maar zeker ook de gunstige effecten willen uitproberen. Overigens: uw medewerkers zullen zeker blij zijn met zo’n  antistressartikel ! Voorzie uw medewerkers van een dergelijk product in uw huisstijl en ondersteun hen bij het verminderen van stress.

In welke uitvoeringen zijn de antistressballen van Alle-Relatiegeschenken verkrijgbaar?

De antistressballen uit onze winkel zijn rond en 6,2 cm in doorsnee. Dankzij hun vorm zijn ze buitengewoon handig en perfect als knijpbal. Met een gewicht van circa 17 gram per bolletje zijn ze ook nog te licht  om bijvoorbeeld muren of  vloeren te beschadigen als je ze er tegenaan gooit om te ontspannen. De bal zelf is gemaakt van  zacht, duurzaam PU-schuim, die wij aan de ene kant voorzien van het logo van uw bedrijf of een ander motief. Wij bedrukken niet het oppervlak van deze producten, maar brengen jouw ontwerp op het materiaal aan door middel van hoogwaardige lasergravure. Er is een oppervlakte van 30 x 15 mm beschikbaar voor uw gravure. 

De eersteklas antistressballen zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw, wit, fuchsia, oranje, zwart, rood en groen – hier vindt u zeker de juiste kleur voor uw  promotieartikel  . Bestel vandaag nog uw buitengewone relatiegeschenken online en profiteer van onze uitstekende kwaliteit, snelle levering en onze eerlijke prijzen.