Menu Sluiten

Over alle-relatiegeschenken

Over alle-relatiegeschenken

WAT ZIJN WE EN WAT DOEN WE | alles Over alle-relatiegeschenken

Over alle-relatiegeschenken heeft TBTB een onderdeel in Relatiegeschenken en heeft zich gespecialiseerd in diensten met betrekking tot originele relatiegeschenken, is klantgericht, toegewijd en met hoge kwaliteitsnormen

Sinds ons bedrijf in 2004 werd opgericht, is ons bedrijf voortdurend in beweging om de markt altijd een stap voor te blijven. Dit omvat ook het kijken buiten de doos, het herkennen van trends en het verder ontwikkelen.

We zijn bijvoorbeeld een van de eerste promotionele producten die het onderwerp van on-demand / personalisatie en aanpassing aanpakken en dit bijvoorbeeld gebruiken voor co-branding of voor voorraadoptimalisatie .

Omdat online een van onze vaardigheden is, bieden we ook een winkel met promotionele producten met meer dan 20.000 altijd actuele ideeën. In onze online winkel voor originele relatiegeschenken vindt u inspiratie voor uw campagnes en klantenbinding.

Al 15 jaar worden we gekenmerkt door deskundig advies en ondersteuning voor onze klanten, die kunnen profiteren van ons sterke, ervaren verkoopteam. Daarom behoren wij en weten we alles Over alle-relatiegeschenken.

Het begon allemaal met een idee

Een idee ging vooraf aan de oprichting wat Over alle-relatiegeschenken ging. Grootschalige handel in gadgets zou een leegte in de markt moeten opvullen. Tot ieders verrassing was dit idee niet zo nieuw. We zijn er trots op dat we nu kunnen verwijzen naar een van de grootste reeksen verschillende lanyards.

Het succes Over alle-relatiegeschenken is ook te danken aan een loyale klantenbasis, die werd gecreëerd door persistentie en een steeds uitgebreider aanbod van diensten met constante kwaliteit. Kijk onze TBTB relatiegeschenk site en ontdek heel veel mooie producten.

Over alle-relatiegeschenken

We beginnen eraan

Het aanbod in de advertentiemedia-markt is kleurrijker en omvangrijker dan ooit tevoren. Alleen al om deze reden is het niet eenvoudig om het juiste product te vinden. Bovendien zijn er altijd nieuwe soorten onontdekte premiums. 

Omdat niet alleen visuele, maar ook duurzaam een steeds belangrijkere rol speelt bij de selectie van een artikel. De constant veranderende behoeften van een terecht veeleisende klanten hebben ook hun stempel op ons gedrukt – positief! De relatiegeschenken handelaar werd een reclamemateriaalbureau met een fullserviceaanbod! En dus was het slechts een kwestie van tijd.

De peetvaders van succes

Een groot aantal loyale klanten dankzij het feit dat het in 2004 niet alleen een idee was. Bedrijven uit de handel, industrie en diensten die hun vertrouwen in TB2B hebben gesteld.

We zullen het in ons gestelde vertrouwen blijven rechtvaardigen en zullen hard werken om de lijst met referenties uit te breiden. Bekijk onze originele relatiegeschenken.