Menu Sluiten

Luxe relatiegeschenken

Bedruk Luxe relatiegeschenken met uw logo

Luxe relatiegeschenken onderscheiden zich door hun elegantie en exclusiviteit. In ons assortiment vind je bekende merken als Ferraghini en Samsonite, maar ook kwaliteitsfabrikanten van champagne, wijn, en Truffelpralines. Luxe relatiegeschenken zijn niet alleen een passend cadeau voor klanten, zakenpartners of medewerkers met kerst , maar ze worden ook zeer goed ontvangen bij speciale gelegenheden zoals bedrijfsjubilea of ​​het nieuwe jaar. een hoogwaardige verfijning, door uw logo te bedrukken of te graveren , geeft een luxe promotieartikel de finishing touch. Bij TBTB vindt u zeker uw buitengewone promotieartikel dat de gewenste luxe uitstraalt.

Luxe relatiegeschenken | Pennen

Bij TBTB kunt u pennen gebruiken die als bedrijf zijn ontworpen en bedrukt in twee hoofdgebieden. Een van de hoofdgebied is een normale werkuitrusting voor uw personeel en als relatiegeschenk voor uw klanten. Ten tweede wordt het ook gezien als een luxe promotieartikelen. Manuscriptaankondigingen zijn ook een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk in het moderne kantoorleven. Bovendien heeft nieuwe technologie nog geen pennen en notitieblokken op de markt kunnen brengen. Vervolgens kunt u individuele pennen uit onze collectie uitdelen aan uw personeel, u kunt deze Luxe pennen in filialen laten zien en ter beschikking stellen aan de verkoopafdeling. Deze Luxe pennen zijn bestemd voor de ideale persoon. Dus je kunt gemakkelijk iemand blij maken met een Luxe pen.

Bekijk hier onze bedrukte luxe pennen,

Luxe relatiegeschenken

Verschillende relatiegeschenken

Wij verkopen verschillende Luxe relatiegeschenken van paraplus tot aan openers. Bij onze online webshop bedrukken wij verschillende Luxe promotieartikelen met hoge kwaliteit. Geef je klant iets wat hij kan waarderen zoals een luxe pen of een luxe paraplu. Door deze luxe relatiegeschenken voelen klanten zich gewaardeerd.

Welke product u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat uw afdruk bij elk gebruik met succes wordt weergegeven. Bij onze webshop kunt u niet alleen een breed assortiment aan promotieartikelen verwachten maar ook producten met hoge kwaliteit. Voor duurzame producten kan je ook onze andere pagina’s bekijken.