Menu Sluiten

Flesopener bedrukken

Flesopeners bedrukken

Je kunt flesopener bedrukken en weggeven aan medewerkers en geliefden. Een handig klein hulpmiddel dat in elk huishouden thuishoort en zijn voordelen naar volle tevredenheid vervult. Steeds meer dranken zijn verkrijgbaar in glazen flessen en verzegeld met een kroonkurk. Reclameflesopeners worden dan ook regelmatig gebruikt, wat zorgt voor een even regelmatige presentatie van het reclamebureau. Een mooi vormgegeven promotieartikel flesopener wordt meestal voor de lange termijn gebruikt, zodat de reclamedruk een blijvend effect kan hebben en het bedrijfslogo in het geheugen van de klant wordt vastgelegd.

Bekijk voor meer informatie Flesopener bedrukken.

flesopener bedrukken

Flessenopeners met logo’s zijn echter niet alleen in particuliere huishoudens. Bedrukte capsule-lifters zijn ook te vinden in restaurants, restaurants en andere openbare plaatsen. Bij openluchtevenementen worden flesopeners vaak gebruikt als reclamemedia, omdat het publiek enorm groot is en je talloze flessen naar de man brengt. Elk product dat in het openbaar kan worden gebruikt. Dit is tegelijkertijd een uitstekende weggeefactie met een groot bereik en geniet veel aandacht. Veel capsulelifters kunnen dankzij hun kleine ontwerp perfect worden gebruikt als sleutelhanger voor flesopener met extra functionaliteit en zijn daarom altijd binnen handbereik. Met een flesopener met promotieartikel als sleutelhanger hebben bedrijven de mogelijkheid om hun reclame direct in het dagelijkse leven van de klant te plaatsen en zo zichzelf keer op keer te herinneren.

Flesopener bedrukken met eigen logo

Bij Promostore kunnen reclamebedrijven uit een breed assortiment hun persoonlijke flesopener laten bedrukken. Wij gebruiken worden verschillende print- en afwerkingsprocessen. Voor metalen flesopeners is een hoogwaardige gravure ideaal, wat zorgt voor een bijzonder hoogwaardige oprik. Door middel van een laser plaatsen we het logo precies op het promotieartikel. Gegraveerde promotieartikelen voor flesopeners worden na een dergelijke afwerking een speciaal reclamecadeau voor klanten en adverteerders. Dit item is zeer geschikt als weggeefactie omdat het geen omslachtig transport vereist. Deze flesopeners stop je gemakkelijk met druk in je broekzak. Reclameflesopeners genieten een grote acceptatie bij klanten en zijn geschikt als advertentiemedium voor een grote doelgroep.

Flesopener met logo

Er zijn nu verschillende multifunctionele producten die meer dan één mogelijkheid hebben. Een aansteker met capsule-lifter is bijvoorbeeld erg handig voor een roker. Aangezien hij waarschijnlijk altijd een aansteker bij zich heeft, heeft hij af en toe ook een flesopener met logo. Dit kleine gereedschap is verkrijgbaar in kunststof afwerkingen, gemaakt van metaal of zelfs met een houten steel. Een andere leuke multitool is de capsule-lifter met led. Zo open je zonder problemen een fles in het donker.

Wijnflesopeners zijn ook verkrijgbaar bij Alle-Relatiegeschenken. Deze beschikken over de nodige apparatuur, die nodig is om een ​​wijnfles optimaal te openen. Al deze reclamemedia hebben een gemeenschappelijke flesopener: ze zijn handig, perfect om te verfijnen en dankzij het formaat een uitstekend verspreidingsartikel. Laat nu bij Promostore flesopeners goedkoop bedrukken en profiteer van een duurzaam reclame-effect. Onze adviseurs op het gebied van promotionele producten helpen u graag verder. bekijk ook onze champagne producten die passen bij de flessenopeners.

Bieropener bedrukken

Een Bieropener bedrukken is ideaal als klein cadeautje voor klanten en medewerkers. Een handig klein hulpmiddel dat in elk huishouden thuishoort en naar volle tevredenheid aan zijn gebruik voldoet. Steeds meer dranken zijn verkrijgbaar in glazen flessen en verzegeld met een kroonkurk. Reclameflesopeners worden dan ook regelmatig gebruikt, wat zorgt voor een even regelmatige presentatie van het reclamebureau. Een prachtig vormgegeven Bieropener bedrukken wordt meestal langdurig gebruikt, zodat de reclamedruk zijn blijvende werking kan ontwikkelen en het bedrijfslogo in het geheugen van de klant blijft plakken. Bedrukte flesopeners zijn ook te vinden in pubs, restaurants en andere openbare plaatsen. 

Flessenopeners worden gebruikt als reclamemateriaal bij openlucht evenementen omdat het publiek enorm is en je talloze flessen verkoopt. Veel flesopeners zijn dankzij hun kleine ontwerp perfect te gebruiken als sleutelhanger voor flesopener met een extra functie en zijn dus altijd binnen handbereik. Met een promotionele flesopener als sleutelhanger hebben bedrijven de mogelijkheid om hun reclame direct in het dagelijkse leven van de klant te plaatsen en zo zichzelf keer op keer te herinneren.