Menu Sluiten

champagne relatiegeschenk

Champagne relatiegeschenken voor vrienden en collega’s

Champagne relatiegeschenken worden bij bijna alle feesten door zowel mannen als vrouwen gedronken, niet alleen bij verjaardagen. Als gevolg hiervan kan drank vaak geassocieerd met iets feestelijks, zoals oudejaarsavond, en binden ze consumenten aan hoogwaardige en vooral belangrijke evenementen. Daarom is champagne een uitstekend relatiegeschenk als u uw klanten wilt binden met de waarde van uw bedrijf en de activiteiten die met de champagne te maken hebben. Een weggeefactie is een eenvoudige manier om klanten te belonen met een nobele drank en, door de aard van de champagneflessen, om hun bedrijf te associëren met speciale evenementen.

bekijk onze champagne promotieartikelen:

champagne relatiegeschenk

Bestel champagne relatiegeschenken als reclamemedium

Overweeg om champagne relatiegeschenken te bedrukken als u ervoor kiest om mousserende wijn, parelwijn of een soortgelijk promotieartikel te gebruiken. Hierdoor kunt u een hoogwaardig logo gebruiken om niet alleen de aantrekkingskracht van de fles visueel te verbeteren, maar ook om uw eigen naam of merklogo te integreren in het ontwerp van de champagnefles. Dus de reclameboodschap die hierdoor wordt geproduceerd, is typisch subtiel maar succesvol.

Door de champagneflessen te laten verfijnen, wordt de weggeefactie niet alleen een reclameboodschap, maar ook een nobel en hoogwaardig ontwerp. Zijn marketingstrategie overtuigt niet alleen consumenten, maar ontlast ook eigen budget, dankzij de lage kosten van de champagne. Bekijkt u graag ook onze oudejaars artikelen.

Champagne met logo bij Alle Relatiegeschenken

Dankzij de ruime keuze aan verschillende soorten champagne kan zo’n feestelijke reclamedrank precies op de klant afgestemd worden. Druk zowel kleine als grote champagne af ​​en verspreid ze als relatiegeschenk volgens hun eigen klanten. Laat champagneflessen bedrukken of labelen en distribueren naar hun klanten als relatiegeschenk volgens de betreffende doelgroep. Het is moeilijk om effectieve klantenbinding nog beter te maken. Uiteraard bieden wij niet alleen champagne aan, maar ook koffie artikelen en thee. Een bijzonder positieve combinatie met een hoog rendement.