Menu Sluiten

promo artikelen

promo artikelen bedrukken met logo

Zo ‘lok je’ geïnteresseerden de zaak in , begin je een gesprek en win je misschien wel een of twee nieuwe klanten met dit lekkere promo artikelen. Als dat het geval is, kun je deze direct bijvullen: bijvoorbeeld met een reclamekalender. Dit is ideaal als u op zoek bent naar promo artikelen voor de winter , dus specifiek voor kerst. Idealiter deelt u ze uit in het najaar zodat uw klanten bij de eerste vorst al een trouwe en betrouwbare hulpverlener aan hun zijde hebben: namelijk de parkeerschijf inclusief ijskrabber, bedrukt met uw claim of logo.

bekijk onze notebooks,

bekijk onze notebooks

promotionele artikelen

Vanuit een promotioneel oogpunt is zo’n promotioneel artikel sowieso een goede keuze, want het brengt je merk elke dag in beeld, terwijl de snoepjes die erin zitten positieve gevoelens oproepen en deze worden geassocieerd met je bedrijf. Bovendien is zo’n individueel bedrukte adventskalender natuurlijk een absoluut geweldige blikvanger in het huishouden.

Maar omdat Kerstmis ook het feest van de lekkers is, hebben we natuurlijk nog een paar hoogtepunten in de aanbieding. Heb je onze kleine pakjes peperkoek al gezien ? Geen enkel ander snoepje is zo stevig onderdeel van Kerstmis als peperkoek. Ze zijn zo populair in Duitsland dat ze al in oktober vaak in de schappen van supermarkten sieren, hoewel Kerstmis nog ver weg is. Het is dus niet per se ver van ze te gebruiken als kerstcadeautjes, want met peperkoek ga je nooit echt fout! 

promotieartikelen bedrukken

Ze zijn waarschijnlijk meerdere keren in elk huishouden te vinden en ontwikkelen daar hun effect: individueel bedrukte promotieartikelen . Door hun diverse mogelijkheden bereiken relatiegeschenken een enorm bereik. Of u nu de individuele promotieartikelen van uw bedrijf op een beurs wilt uitdelen, weggeven aan zakenpartners of nieuwe medewerkers blij wilt maken – met de enorme keuze aan weggeefacties. In onze webshop vindt u zeker geschikte individuele promotieartikelen. Uiteraard bedrukken, graveren of borduren wij uw relatiegeschenken volgens uw individuele specificaties. Monochroom of meerkleurig, enkelzijdig of dubbelzijdig: bij onze webshop vindt u een enorme keuze aan mogelijkheden om uw promotieartikelen te bedrukken. promotieartikelen bedrukken doe je gemakkelijk bij onze webshop. Wij denken graag met u mee.

promotie gadgets

Er zijn verschillende smartphonegadgets, handige smartphoneaccessoires en die er vooral voor de lol zijn. De mogelijkheden om het promo artikelen van smartphonegadgets te gebruiken.

Onze onlineshop voor reclamemateriaal biedt u een bijzonder hoogwaardig drukresultaat  dankzij moderne en nauwkeurige druktechnieken zoals zeefdruk en tampondruk. Voor elke ondergrond selecteren wij voor u het optimale printproces om tot een optimaal printbeeld te komen. Bekijk ook onze pagina van gadgets.

bekijk ook onze bedrukbare USB-sticks,

promotie gadgets

promotie artikelen bedrukt

promo artikelen die dagelijks worden gebruikt, genereren talloze visuele contacten. Elke keer dat de eigenaar de bedrukte balpen oppakt, ziet hij of zij automatisch het bedrijfslogo. Het merklogo en de claims branden op het netvlies en zorgen voor positieve recall-effecten. Dit effect heeft ook nog meer uitstraling. Zelfs voorbijgangers en collega’s waren zich onbewust bewust van de advertentiedruk. Met kleine promotieartikelen die bedrukt zijn richten bedrijven zich op meer kringen. Los van het feit dat de aangesprokenen qua overtuiging directe ambassadeurs worden.

Omdat klanten op zoek zijn naar probleemoplossers. Niet alleen in de vorm van bedrijven, maar ook in de keuze van promotieartikelen. Een klant registreert subliminaal of zijn behoeften zijn begrepen. Dan houdt hij precies het promotieartikel in zijn hand dat het dagelijkse werk gemakkelijker maakt. Met het bedrukte logo of het servicenummer wordt het artikel een verlengstuk van de arm of een visitekaartje van een bedrijf. En daar zijn wij ons ook van bewust. U kunt daarom hoogwaardige producten bestellen in onze webshop voor promotionele producten. U kunt van uw klant altijd verwachten dat hij het bedrukte promotieartikel doorgeeft aan collega’s of zakenpartners. Zodat u zich van uw beste kant kunt presenteren!

relatiegeschenken online

In onze gestructureerde en goed gevulde relatiegeschenken online shop blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld. We bieden relatiegeschenken en weggeefacties voor afdrukken vanuit een breed scala aan gebieden: kantoor, keuken en thuis, buiten en evenementen, voetbalfanartikelen, seizoenen artikelen, nieuwigheden, expres en nog veel meer. Met ons volwassen en zorgvuldig geselecteerde assortiment is het voor ons bijzonder belangrijk om aan al uw speciale behoeften te voldoen. Ons uitgebreide relatiegeschenken online product portfolio omvat ongeveer 18.000 promotieartikelen , die zijn onderverdeeld in meer dan 350 verschillende categorieën.