Menu Sluiten

relatiegeschenk brievenbus

Relatiegeschenken voor de brievenbus

We hebben een grote verscheidenheid aan relatiegeschenk brievenbus. Het printen van diverse kantoorbenodigdheden, zoals notebooks, is een voorbeeld, maar je kunt ook computeraccessoires printen. Dit helpt u om op een veilige manier op uw computer te werken. Afdrukken kan worden voorkomen door bijvoorbeeld een USB-datablokker of een webcam te gebruiken. Deze items zijn ook ideaal om een ​​post te versturen! Bovendien verbetert het uw reputatie wanneer u blijk geeft van bezorgdheid om de (online) bescherming van uw relaties. We hebben ook diverse lekkernijen voor bezorging via de post. Stuur chocolade met uw logo, samen met een gepersonaliseerde kaart indien mogelijk! ij hebben veel producten in relatiegeschenk brievenbus.

bekijk hier meer van onze brievenbus geschenken:

relatiegeschenk brievenbus

Als alternatief kunnen pepermuntjes worden gebruikt om de adem gezond te houden. Kunt u zich ontspannen in uw relaties? Laat ze stress verlichten door te kleuren of antistressfiguren te gebruiken. Het klinkt misschien kinderachtig, maar het werkt echt! En volwassenen kunnen baat hebben bij kleuren. Hiervoor zijn kleurboeken voor volwassenen beschikbaar. En natuurlijk is je favoriete muziek nog steeds een goede optie om tot rust te komen. Voor de brievenbus, wat dacht je van oordopjes?

relatiegeschenk brievenbus als cadeau met je eigen logo

Uw merk profiteert van relatiegeschenken die in de brievenbus passen! Deze mail-in giveaways zijn perfect voor mensen die veel van huis werken, lang ziek thuis zijn, te ver weg werken, of te ver weg wonen om het zelf mee te nemen. Bovendien, wanneer een geschenk per post arriveert en tijdens de relatie op de mat terechtkomt, voegt dit een extra verrassingselement toe. Een brievenbusgeschenk daarentegen is perfect om mensen aandacht te laten besteden aan uw brochure, folder of ander gedrukt reclamemiddel. Je valt op met offline tools in een wereld waarin iedereen alles online doet. Elke dag worden mensen overspoeld met verschillende soorten e-mails. Daarom is het nu nog leuker om iets fysieks te krijgen. Het betekent ook dat het partnerschap een goede band heeft met uw merk als er een logo op staat. Bovendien wordt het logo bekender en word je memorabeler. Maak indruk op ze!

Brievenbussen relatiegeschenken bedrukken

Geschenken voor de brievenbus zijn vaak plat om in de brievenbus te passen. Dit betekent echter niet dat ze allemaal op dezelfde manier kunnen worden gedrukt. De vorm, schaal en inhoud van de relatiegeschenken in de brievenbus variëren. Hierdoor kunnen de beschikbare printtechnieken variëren. Onze experts hebben voor elk product de beste afdrukmethoden op een rijtje gezet. Meerdere druktechnieken zijn vaak beschikbaar. U kunt zelf de beslissing nemen, maar wij kunnen u zeker begeleiden zodat deze aan uw wensen voldoet.

Lasergraveren is bijvoorbeeld een prettige techniek. Dit is bijvoorbeeld vaak mogelijk met draadloze opladers. Deze professionele en luxueuze techniek wordt het meest gebruikt voor bamboespecimens. De tamponprint, die lijkt op een postzegel, is een populaire techniek voor alle relatiegeschenken. Maar het is natuurlijk een postzegel van hoge kwaliteit. Het is gebruikelijk om in meerdere kleuren te kunnen printen, en in sommige gevallen full colour! Kies wat het beste aan uw eisen voldoet, of laat u door ons helpen!