Menu Sluiten

Puzzels bedrukken

Bestel puzzels bedrukken online tegen lage prijzen

Laat ons puzzels bedrukken van hoge kwaliteit afdrukken met het door u gewenste motief:

  • Fotopuzzels als persoonlijk fotogeschenk voor familie en vrienden
  • Ook te gebruiken als promotieartikel voor uw bedrijf
  • Motief puzzels op maat gemaakt van stevig grijs karton verkrijgbaar in 2 maten
  • Afhankelijk van de maat met 88 of 96 onderdelen, levering in één stuk
  • 4/0 kleurstofsublimatiedruk in de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen

Bekijk hier onze puzzels:
Bekijk hier onze schijfpuzzels:

Voor welke gelegenheden zijn individuele puzzels geschikt?

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau- idee, dan ligt het juiste product voor je klaar in onze online shop: laat ons puzzels bedrukken! Voorzien van een privékiekje, uw favoriete foto van uw vakantie of een ander motief dat geschikt is voor de gelegenheid. U ontvangt ook een buitengewoon fotogeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Of het nu voor familie of vrienden is. Puzzels wekken jeugdherinneringen op. Daarom worden ze individueel afgedrukt als cadeau idee. Geef bijvoorbeeld unieke fotopuzzels weg voor een verjaardag of gebruik ze als verrassing voor Moederdag! Zelfs als romantische aandacht voor Valentijnsdag om de individueel afdrukbare fotopuzzels uitstekend. En als je het nog romantischer wilt? Ontwerp je fotopuzzel als huwelijksaanzoek en stel de vraag van alle vragen aan je partner!

Kan ik voor mijn bedrijf ook puzzels laten drukken?

Natuurlijk kunnen puzzels in huisstijl ook worden gebruikt in de zakelijke sector, Bijvoorbeeld als uw bedrijf organiseert evenementen waar gezinnen met kinderen zijn ook aanwezig, puzzels met een motief van keuze zijn een geweldig idee om de kleintjes te verrassen. Of het nu gaat om zomerfeesten, jubileumvieringen of andere gelegenheden bedrijven nodigen vaak niet alleen hun werknemers uit, maar ook hun gezinnen. Om de kinderen een zinvolle activiteit te bieden, zijn goodiebags met een mooie puzzel ideaal als relatiegeschenk . De puzzels zijn ook ideaal voor uw club – bijvoorbeeld als welkomstgeschenk voor de nieuwe leden van de kindersportvereniging!

In welke versies zijn de fotopuzzels beschikbaar?

In de winkel van je online drukkerij Alle-Relatiegeschenken vind je fotopuzzels in twee verschillende formaten die we individueel kunnen printen volgens jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een puzzel met 88 stukjes en een afmeting van 270 x 195 mm, vergelijkbaar met A4-formaat. Wil je liever een andere variant, dan raden we panoramafotopuzzel aan met een afmeting van 293 x 103 mm en met 96 stukjes. Bij ons heb je de mogelijkheid om je fotopuzzels in 4/0 kleuren af ​​te drukkente huur – hier wordt onze hoogwaardige dye-sublimation-bedrukking gebruikt.