Menu Sluiten

Klokken bedrukken

Klokken bedrukken of graveren | Alle Relatiegeschenken

In deze categorie vindt u diverse reclameklokken om te bedrukken. Kies uit een grote selectie horloges met logo of gravure. Klokken bedrukken, bij ons vind je jouw ideale relatiegeschenk met bedrijfslogo.

Elektronische organisatie is nu op alle gebieden van ons leven gearriveerd. Zelfs opstaan ​​is veel gemakkelijker met een wekker dan erop vertrouwen dat de haan kraait. Vooral klokken en goedkope horloges zijn relatiegeschenken waar bijna iedereen meerdere keren per dag bewust naar kijkt. Of het nu ’s ochtends na het opstaan ​​is,’ s avonds bij het naar bed gaan, op kantoor of gewoon tijdens het koken thuis. Horloges als relatiegeschenk zijn niet alleen nuttig, ze zijn onmisbaar in het dagelijks leven.

bekijk al onze klokken horloges in onze online shop hier:

klokken bedrukken

Wandklok bedrukken

Wandklok bedrukten met logo als reclameartikel. Wandklokken als promotieartikel combineren vele functies en zijn tegelijkertijd een decoratief element. Ze zijn een van de meest populaire reclamemedia, aangezien er in elk kantoor, magazijn of appartement ruimte is voor een reclameklok.

Bekijk onze wandklokken in de shop hier:

wandklok bedrukken

Wandklokken voor reclamemedia hebben veel functies: ze herinneren je aan de tijd, herinneren je aan afspraken en zijn tegelijkertijd uitstekende wanddecoraties . Ze behoren tot de relatiegeschenken met een grote acceptatie, want in elk kantoor, werkplaats, magazijn of appartement is meestal wel een plek waar een reclameklok kan worden bevestigd. Een bedrukte wandklok is een goede weggeefactie die het voordeel heeft dat het bedrijfslogo duidelijk wordt weergegeven. Wandklokken promotieartikelenzijn ideaal voor bedrukking met logo en hebben een bijzonder intensief reclame-effect. Elke keer dat u naar het horloge kijkt, wordt het bedrijf opnieuw gepresenteerd, een reclame-effect dat niet mag worden onderschat.

Wandklokken goedkoop online kopen

In bedrijven hebben ze ook een uitstekende verstrooiingseffect, want niet alleen medewerkers kijken af ​​en toe op de klok, klanten van het bedrijf willen meestal ook de tijd weten. Een zeer interessant model en een cadeau dat zeer waarschijnlijk veel aandacht zal trekken. Wandklokken met logo zijn overal aanwezig, op kantoor, in winkels of thuis. Daarom zorgt deze vorm van adverteren 365 dagen per jaar voor een perfecte presentatie van uw bedrijfslogo of uw gewenste opdruk. In onze online shop vindt u een grote keuze aan verschillende modellen, die individueel naar uw wensen kunnen worden vormgegeven.