Menu Sluiten

Relatiegeschenken zorg

Relatiegeschenken zorg bedrukken met eigen logo

Wij maken het geschikt voor uw branche!
Alles in één oogopslag: promotieartikelen, weggeefacties en relatiegeschenken die geschikt zijn voor gebruik in de thuiszorg. Eigenaren van zorgdiensten, ouderenzorgdiensten en sociale stations vinden hier passende promotieartikelen omdat het speciaal is voor hun.  U ontvangt individueel reclamemateriaal voor uw bedrijf, bedrukt met een originele reclameboodschap en uw eigen logo. De relatiegeschenken zorg producten kunt u vinden op onze website met hoge kwaliteit.

De zorg voor het lichaam en zijn welzijn staan ​​bij ons allemaal centraal. Of het nu gaat om zakverwarmer of zelfs ook zonnebrandcrème, nagelvijl of lippenbalsem, wat goed voor ons is, hoort over het algemeen onder lichaamsverzorging. En dit zijn ook bijzonder populaire artikelen als het om relatiegeschenken zorg gaat.

Bekijk hier onze zorg producten,

relatiegeschenken zorg

Badeendjes bedrukken met uw logo – relatiegeschenken zorg

Een promotieartikel dat bijzondere aandacht trekt! Onze badeendjes zijn vooral populair bij ouderen. De zuster “Berta” herinnert de zorgklanten dagelijks aan haar vriendelijke zorgdienst en verhoogt daarmee hun sympathiewaarden

Antistress-promotieartikelen voor

De verkreukelde promotieartikelen in de categorie “Geneeskunde” zijn geschikt voor de gehele gezondheids- en zorgsector. Een handige weggeefactie voor klanten van thuiszorgdiensten, als u bedenkt dat de items van polyurethaanschuim kunnen worden gebruikt om behendigheid te trainen, maar ook in het algemeen voor ontspanning. Als je interesse hebt kan je ook onze originele relatiegeschenken bekijken.