Menu Sluiten

Relatiegeschenk coronatijd

Alle-relatiegeschenken bied u veel producten voor relatiegeschenk coronatijd. Wij leveren geen medische maskers. Deze zijn voor de zorg en wij zijn geen medisch specialist. Wel zijn we gespecialiseerd in het gebruik van promotieartikelen en bijvoorbeeld herbruikbare maskers lenen zich hier bijzonder goed voor. Je kunt er een mooi reclamemedium van maken om je product of bedrijf te promoten en daarom vind je deze mondmaskers hier.

Zoals iedereen weet, is er een advies om gezichtsmaskers te dragen in openbare ruimtes. Het dragen van een mondmasker is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal, de pasvorm en de manier waarop het wordt gedragen, om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. Zorg ervoor dat de mensen om u heen en u zelf zich veilig voelen door een gezichtsmasker te dragen. Verminder de luchttoevoer tijdens praten, hoesten of niezen in openbare ruimtes en blijf voorlopig in onze straten, dus geef een goed passend en kwalitatief hoogstaand mondmasker en geen disposable, zo blijf je in beeld.

Bekijk onze mondkapjes,

relatiegeschenk coronatijd

Relatiegeschenk coronatijd voor bedrijven

De Corana-crisis raakt ons allemaal. Hoe leuk is het om, zeker in deze moeilijke tijden, iets te krijgen van je werkgever of (zaken) relaties? Dit hoeft niet groot te zijn. Gewoon een klein gebaar, om op te vrolijken of om wat troost te geven in deze gekke tijden. In dit artikel geven we je enkele tips over cadeaus die je kunt bezorgen en die passen bij die tijd. Voor meer interesse bekijk onze pagina over zorg.