Menu Sluiten

Koeltas bedrukken

Koeltas bedrukken relatiegeschenk

Je koeltas bedrukken kan als reclame voorzien over straat. Koelkastzakken zijn regelmatig in gebruikt tijdens de zomer. De praktische tassen houden drankjes en etenswaren vers en koel. De toepassingsmogelijkheden van een gekoelde tas met reclameartikelen zijn net zo veelzijdig als uw individuele afwerkingsmogelijkheden.

Voor picknicks, op fietstochten, op kampeervakantie of op het strand zijn koeltassen de ideale metgezellen. Ook in het dagelijks leven blijken de koeltassen onmisbaar. Bij het grillen in de tuin besparen ze de constante doorgang naar de koelkast en tijdens het winkelen kunnen diepvriesproducten ook zonder ontdooien naar huis worden vervoerd. Door het praktische gebruik en de regelmatige presentatie van de goederen zijn de promotieartikelen gekoelde tassen een perfect relatiegeschenk.

bekijk voor informatie over onze koeltassen bedrukken:

koeltas bedrukken

Koeltassen laten bedrukken

Promotionele koeltassen zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten, zodat voor elk budget en voor elke reclamecampagne het juiste artikel beschikbaar is. De verschillende kleuren bieden de mogelijkheid om de promotieartikelen koeltas met logo te bedrukken en daarmee de herkenningswaarde te verhogen.

Ontwerp uw promotieartikelen voor uw koeltas met logo of uw individuele reclameboodschap. Of het nu gaat om een ​​koeltas voor losse blikjes en flesjes, een handige mini koeltas of een grote koelbox voor het hele gezin: in de Alle Relatiegeschenken online shop vind je voor elke gelegenheid de juiste reclame koeltas. Een koeltas met logo als relatiegeschenk is een ideaal idee, aangezien uw reclamedruk zichtbaar is voor gepresenteerd het publiek.

Koeltassen met eigen logo

Koeltas-promotieartikelen zijn het hele jaar door geschikt reclamemateriaal De koudreflecterende aluminium isolatie zorgt voor een hoog koelvermogen. Door het toevoegen van ijspakken kan de koelcapaciteit extra worden vergroot en uitgebreid. Naast de veelzijdige toepassingsmogelijkheden overtuigen bedrukte koeltassen met logo ook met hun duurzaamheid. Door het brede scala aan toepassingsmogelijkheden zijn koeltassen voor promotieartikelen geschikt voor gebruik als promotieartikelen in alle branches. Zo kunt u uw klanten een exclusief cadeau geven met een hoogwaardige wijnfles in een bedrukte wijnkoeltas. Profiteer van het grote aanbod en de vele ontwerpmogelijkheden van koeltassenreclame en begeleid uw klanten in het dagelijks leven en op vakantie met een praktische koeltas met print. bekijk ook onze bedrukte zomer producten.