Menu Sluiten

Thermosbeker bedrukken

Thermosbeker bedrukken met logo

Het dagelijkse koffiegenot beperkt zich niet langer tot de vier muren thuis of op kantoor – coffee to go is het toverwoord! De zaak met vers gezette koffie, verkrijgbaar op elke straathoek en in alle denkbare smaakvariaties, is booming. Ondertussen zijn koffiedrinkers over de hele wereld gewend geraakt aan de luxe om te kunnen genieten van hun favoriete drankje wanneer ze er zin in hebben. Of het nu kiosk, benzinestation of bakker is – wie onderweg is, vindt in een mum van tijd een verkooppunt voor een heerlijk warm drankje. Maar tegen welke prijs?

Bekijk onze collectie van bedrukte mokken,

thermosbeker bedrukken

Thermo mok met logo belooft koffie en thee voor onderweg

Morgenochtend moet het snel zijn. De koffie wordt snel op de zijkant gezet terwijl je nog onder de douche staat. Maar drink het dan in alle rust en met plezier voordat je moet gaan. Dat zonder jezelf te verbranden, daar vaak niet genoeg tijd voor is, omdat het bed ’s ochtends te comfortabel was om eerder op te staan ​​voor de 10 minuten koffie. De koffie staat echter nog steeds klaar in de machine en wordt uiteindelijk koud weggegooid. De oplossing voor dit probleem? Een thermobeker met print! Vers gezet, in de mug to go en de dag kan beginnen met warme koffie in je bagage. 

Thermosbekers met print in alle variaties en kleuren

Wat ligt er meer voor de hand dan een trend product als de thermobeker als reclameartikel te gebruiken voor uw reclamedoeleinden? Ontdek het gevarieerde assortiment mokken dat alle relatiegeschenken voor u in petto heeft. Omvat ook tal van isolatiemokken en thermische mokken . Omdat promotieartikelen zoals thermische mokken van verschillende materialen zijn gemaakt, kunt u kiezen uit verschillende manieren om uw promotieartikel te personaliseren met uw logo of slogan. 

Klassiek kunnen de elementen van kunststof bedrukt worden met tampondruk of zeefdruk. Als de isolatie mok daarentegen van metaal is gemaakt, kan een uitzonderlijk elegante personalisatie worden bereikt. Met behulp van lasergravure kan worden gegenereerd, wat veelvuldig gebruik en schoonmaken in de vaatwasser niet erg vindt. Kies niet alleen tussen onze talrijke drukprocessen , maar kies ook uw eigen kleur, vorm, dessin en materiaal . Ontwerp de thermobeker die perfect bij uw bedrijf en uw huisstijl past en behaal het best mogelijke advertentiesucces! Bekijk ook onze unieke relatiegeschenken.