Menu Sluiten

Rolmaat bedrukken

Rolmaat bedrukken met logo

Niet alleen ambachtslieden en doe-het-zelvers hebben meetlinten nodig, maar bijna iedereen die geen maat wil schatten met een schoolliniaal of met gevoel voor verhoudingen. Rolmaat bedrukken met logo behoren tot de onopvallende maar gedenkwaardige reclamemedia. Bedrukte meetlinten worden gebruikt op bouwplaatsen, bij renovatie van appartementen en worden vaak als speelgoed gebruikt tijdens een gesprek. De rolmeters zijn praktisch omdat ze in elke broekzak passen, of het nu een broekzak, handtas of handtas is, en ze nemen minder ruimte in dan reclamemalinialen. De meetlinten bieden nog steeds advertentieruimte. Misschien niet zo positief voor de ontvanger van het relatiegeschenk, maar vanuit marketingoogpunt perfect. Het is een feit dat meetlinten zoals promotionele aanstekers en promotiepennen vaak onbewust worden ingebracht. Zo dwalen ze van eigenaar naar eigenaar, een uiterst goedkope manier om het bedrijfslogo te verspreiden.

bekijk voor meer informatie over onze rolmaten bedrukken:

rolmaat bedrukken

Bedrukte rolmaten

Ook al zijn vakmensen en architecten uitstekende hoofdrekenmachines, ze hebben toch af en toe een zakrekenmachine nodig. De rolmeter als promotieartikel met rekenmachine en notitieboekje biedt voor deze groep klanten een zeer aantrekkelijke combinatie en is een van de populaire promotieartikelen. Meetlinten met karabijnhaak zijn voordelig aan de broek of tas zo kan je zelf bevestigen of ze er zijn en raak je ze niet kwijt. Ambachtslieden gebruiken de karabijnhaak soms om onderdelen op hun bouwplaats vast te zetten. Rolmeters met sleutelhangers zijn net zo praktisch, ze gaan niet verloren en zijn altijd beschikbaar.

In de online shop van Alle-Relatiegeschenken vindt u een grote keuze aan promotionele meetlinten. Of je nu meetlinten laat bedrukken of de meetlinten wilt laten labelen, bij Alle-relatiegeschenken zijn er nauwelijks grenzen aan de ontwerpmogelijkheden voor het door jou geselecteerde promotieartikel. Met het bedrijfslogo op het reclame-meetlint wordt een origineel relatiegeschenk gemaakt waarvan de schenker niet zo snel wordt vergeten.

Rolmaten

Het is geen kwestie van geloof, maar eerder een praktische kwestie. Een capsule-meetlint is vooral gekenmerkt door zijn flexibiliteit. Het nadeel vanuit marketingoogpunt – een kleinere advertentieruimte dan bij gedrukte vouwlinialen. Een meetlint bedrukt met het bedrijfslogo is een leuke weggeefactie, maar toch verreweg als blikvanger als bedrukte duimstok. Bedrukte meetlinten als promotieartikel kunnen aan beide zijden worden afgewerkt en hebben daardoor een grote advertentieruimte. Als u een flexibel meetapparaat nodig heeft, is een meetlint ideaal als relatiegeschenk. BMI staat bekend als fabrikant van meetinstrumenten. Het complete assortiment meetlinten vindt u in de Alle-relatiegeschenken online shop. bekijk ook meer van onze beste relatiegeschenken op de site.