Menu Sluiten

Relatiegeschenk winter

Relatiegeschenk winter van TBTB

De sneeuwvlokken dansen buiten voor de deur en binnen warm je jezelf op op de geurige thee. De winter is een bijzondere tijd van het jaar waar bepaalde geschenken goed bij passen. Dit kan een zoete geschenk set zijn met thee en chocolade of een avontuurlijk geschenk waar je zin in hebt om te overwinteren. Of u nu op zoek bent naar een relatiegeschenk winter of een van uw dierbaren jarig is, u vindt de juiste beleving met onze wintergeschenken. Ontdek wintergeschenken voor atleten, mensen die op zoek zijn naar ontspanning of romantici. Hier vind je kerstcadeaus voor mannen , cadeaus voor de verjaardag van goede vrienden, cadeaus voor de adventskalender en nog veel meer. U vind hier ook veel relatiegeschenk winter artikelen.

Bekijk hier onze relatiegeschenk winter producten,

relatiegeschenk winter

Originele relatiegeschenk winter

Originele kerstcadeaus die u bij ons zeker niet in elke online shop vindt, kunt u kopen. Verras vrienden, familie, buren etc. met speciale kleine dingen  voor Kerstmis. Ook in ons assortiment: cadeautjes voor de aanloop naar kerst (veel kleine cadeautjes voor de adventskalender) maar ook kleine, leuke accessoires en decoratieartikelen voor kerst. Blader gewoon door onze kerstafdeling en bestel kleine, originele kerstgeschenken zonder de stress van winkelen en in een slecht humeur. Grappige wenskaarten voor het festival, een “zakje licht” of het kerstverhaal in de doos. Bekijk ook onze originele relatiegeschenken.

Bekijk onze ijskrabbers

relatiegeschenk winter bedrukken met logo

Adventskalender als relatiegeschenk van TBTB

Elk jaar kijken we uit naar de tijd voor Kerstmis. Sinds de 19e eeuw wordt deze verwachting  verzacht met de  adventskalenders als reclamemedium en vestigen ze zich al snel als cadeau voor medewerkers en klanten. Met individueel bedrukte adventskalenders verzacht u de kerstperiode voor uw klanten en bent u een maand lang elke dag aanwezig. Vanwege de grote populariteit van adventskalenders als promotieartikelen, biedt de TBTB adventskalender promotieartikelenwinkel een grote keuze aan verschillende modellen en vullingen. Of het nu gaat om een ​​adventskalender op de desktop of aan de muur, chocolade, fruitgums, snoepjes, chocolaatjes of dextrose.

Als vulling vindt u in de TBTB Shop voor elke reclame-intentie de juiste promotionele adventskalender . Met bedrukte chocolade adventskalenders kunt u zowel kinderen als hun ouders een klein maar effectief genot bezorgen. Naast de meer ongebruikelijke ontwerpen, zoals de kerst adventskalender gevuld met mousserende wijn. Zijn het vooral de chocolade adventskalenders met logoprint die erg populair zijn. Of het nu is gevuld met merkchocolade van Ritter Sport, Lindt of Ferrero of van naamloze fabrikanten. Kerstkalenders met chocolade zijn een geweldig pre-kerstcadeau voor klanten, medewerkers en zakenpartners.

Winter relatiegeschenken 

Bent u op zoek naar een winter relatiegeschenken? Geef dan een beetje warmte: bijvoorbeeld met verwarmbare inlegzolen, warmtestenen of de Zippo handwarmer. Of verras met bijzondere ervaringen zoals een overnachting in een iglo, een ritje in een echte racebobslee of een hondenslee-parcours. Kinderen zullen zeker blij zijn met de Wilde-Kerle-Bob of het warme knuffeldier. Met deze en andere cadeau-ideeën vergeet je koude en donkere dagen snel en wordt de winter de mooiste tijd van het jaar. kijk op onze online webshop naar winter relatiegeschenken en zoek iets leuks uit.