Menu Sluiten

houten relatiegeschenken

Houten relatiegeschenken bedrukken

Alle relatiegeschenken maakt het eenvoudig om houten artikelen te bedrukken. In ons uitgebreide assortiment vindt u gemakkelijk houten producten die aan uw wensen voldoen. Van een basispen tot een speaker, maar ook items zoals bordspellen en snijplanken, er is voor elk wat wils. Onze gehele productlijn is volledig gemaakt van hout of heeft een houtafwerking.

bekijk hier meer van onze houten promotieartikelen:

houten relatiegeschenken

Houten relatiegeschenken met logo

Houten relatiegeschenken met een logo zijn geweldige relatiegeschenken. Echter zijn het geschenken voor uw klanten en zakenrelaties. Met houten cadeaus maak je zeker een blijvende indruk. Ook voor milieuvriendelijke cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Veel cadeaus zijn gemaakt van bamboe en zorgen voor een langdurige uitstraling!

Promotieartikelen van hout voor studenten en andere doelgroepen

Omdat ze in de vorm van potloden, balpennen en kleurpotloden verkrijgbaar zijn. Veel houten promotiematerialen zijn ideaal als cadeau voor studenten. Voor scholen en andere doelgroepen verkopen wij promotieartikelen van hout aangezien ze het leuk vinden. Pennenrollen, schrijfsets en USB-sticks van hout met opdruk komen veel voor bij kantoorpersoneel. Sommige bedrijven drukken mikado’s, dominostenen en andere spellen op houten speelgoed voor kinderen. U kunt ook bij onze categorie van kinderen kijken voor meer intresse.

Volwassenen zijn ook dol op houten weggeefacties met logo’s, zoals snijplanken of messen. Als verstrooiingsstuk worden goedkope houten reclameobjecten met gravure of bedrukking gebruikt. Aan de andere kant kunt u unieke houtproducten laten etsen voor frequente klanten.