Menu Sluiten

wat is een relatiegeschenk

wat is een relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een geschenk of cadeau dat mannen geeft aan (zaken) relaties en personeel op of voor een speciale gelegenheid. Deze geschenken hebben meestal een opdruk van het logo van het bedrijf, instelling, vereniging of club die de artikelen schenkt.

Vaak gebruiken ondernemingen de relatiegeschenken om hun klanten te bedanken en de volume van verkoop te vergroten, de aanbieding en de jaren van diensten van leden van hun personeel te onderstrepen, of om de bekendheid van hun bedrijf te vergroten.

Bekijk hier onze relatiegeschenken,

Bekijk hier onze relatiegeschenken,

verschillende relatiegeschenken,

Relatiegeschenken bestaan in allerlei soorten en maten. Voor iedere branche is er wel een passend geschenk te vinden. Van een anti-stress bouwhelm voor de bouw tot een manicureset voor een schoonheidssalon. Natuurlijk zijn er ook genoeg mogelijkheden voor een algemeen relatiegeschenk die niet specifiek gerelateerd zijn aan een branche.

Door het hele jaar heen zijn er verschillende geefmomenten. Eindejaar, kerst, zomervakantie en andere feestdagen zijn het ultieme moment om relatiegeschenken uit te delen. Op dit soort momenten kunt u uw waardering laten blijken aan uw relaties. Vooral het einde van het jaar is een ultiem geefmoment. Speciaal voor het einde van het jaar zijn er dan ook luxe relatiegeschenken waarmee u uw relaties, personeel of klanten fijne feestdagen kunt wensen.

Relatiegeschenken bedrukken

Om een ​​relatiegeschenk helemaal compleet te maken kunt u deze zelfs laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Een slogan met een pakkende reclameboodschap is natuulijk ook nog een optie. Aangezien een relatiegeschenk goed is voor uw naamsbekendheid. Ontvangers er blij van en maken uw naam bekend bij andere. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de consumenten dit doet met een advertentie waarvan ze een relatiegeschenk hebben ontvangen.

Voor het bedrukken van relatiegeschenken kan er gebruik worden gemaakt van verschillende technieken zoals tampondruk en borduren. hoewel iedere druktechniek mogelijk is op ieder artikel. Als u een mooie full colour bedrukking is digitaal printen een ideale techniek. Bovendien kan er een luxe uitstraling worden gemaakt van lastergravering. Met gravering is het zelfs mogelijk om artikelen te personaliseren met naam. Als meer interesse hebt bekijk ook onze beste relatiegeschenken.