Menu Sluiten

relatiegeschenken personeel

Relatiegeschenken personeel

Het geven van relatiegeschenken is een van de meest traditionele en succesvolle manieren om dankbaarheid te betuigen aan personeel. Bekijk onze selectie relatiegeschenken om het ideale item te vinden om een ​​blijvende indruk te maken: van klassiekers zoals Parker-pennen tot meer ongebruikelijke technologische gadgets met logo’s – de keuze is aan jou!

Wilt u uw dankbaarheid uiten en tegelijkertijd uw bijdrage aan het milieu laten zien? Bekijk dan onze collectie milieuvriendelijke relatiegeschenken, die gemaakt zijn van hernieuwbare of gerecyclede materialen. Maak van deze gelegenheid gebruik om de juiste boodschap over uw bedrijf te verspreiden door relatiegeschenken uit te delen.

bekijk hiet meer voor onze personeel promoartikelen:

relatiegeschenken personeel

Relatiegeschenken voor personeel op speciale dagen

Elk jaar stellen jij en je team doelen die jullie allemaal willen bereiken. Dit kan zowel het onboarding van nieuwe klanten zijn, als het zoeken naar een geschikte locatie. Als je deze taken tegen het einde van het jaar hebt afgerond, is het leuk om je medewerkers te belonen met een cadeautje.

Met de draadloze opladers kunnen uw medewerkers ook hun telefoon opladen. Door de verschillende aansluitings is elke telefoon eraf. De powerbank met 5000 mAh is een ander geweldig cadeau voor een geliefde. Wil je echt iemand blij maken? Geef iedereen een Cosmos speaker cadeau en zo kan iedereen ook muziek luisteren. Dus bekijk ook onze gadgets voor cadeau voor uw personeel.

Werk- en personeelskleding als relatiegeschenken

Je biedt de werknemers werkkleding aan om waardigheid uit te stralen en een schets te geven. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt. Denk bij het buiten werken aan werklaarzen, veiligheidsschoenen voor heren en dames of een sportief bomberjack.

Zorg voor uniformiteit door deze te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Heeft u een restaurant of ander horecabedrijf? Een leren schort met jouw logo erop straalt luxe uit. Wil je alles uitpakken? U kunt bij ons uw logo op herenpakken laten bedrukken. Elke medewerker draagt ​​bijvoorbeeld hetzelfde uniform, maar kan dit personaliseren door hemd en schoenen te verschonen.

relatiegeschenken bedrijven

Laat uw bedrijfsnaam opvallen met praktische en vermakelijke geschenken. Om de ontvanger extra blij te maken, kies je voor een praktisch relatiegeschenk met een leuke stijl. U kunt gemakkelijk reageren op verzoeken om digitale geschenken, aangezien er veel vraag naar is. Je kunt een logo op de USB plakken en als cadeau naar iemand opsturen. Een bagagelabel met oplaadsnoer, evenals een powerbank met een acryllamp, kunnen vele keren per jaar worden gebruikt. Maak mensen blij door ze een horloge te geven. Dit kan helpen met humeur van personeel en kan zorgen voor efficiënter werk.