Menu Sluiten

Vragen over Producten

VRAGEN OVER PRODUCTEN

Ik zoek een product in mijn kleur, maar zie het niet staan.
Hoe weet ik welk product bij mij past? Onder ‘bedrukking’ staat het maximaal aantal te drukken kleuren. We kunnen je logo ook omzetten naar minder of andere kleuren.


Wat is de maximale bedrukkingsoppervlakte?
Onder het kopje ‘Eigenschappen’ staan de bedrukkingsposities en – oppervlakten voor dit product. Is 4 kleuren hetzelfde als full colour? Nee, dit is niet hetzelfde. 4 kleuren zijn echt 4 kleuren. Als een product in Full Colour gedrukt kan worden staat het erbij.


De prijs is anders dan ik had verwacht. Hoe kan dit?
De prijzen op de categoriepagina zijn incl 1 kleur bedrukking. Meer kleuren drukken geeft een hogere prijs, onbedrukt is goedkoper. Per kleur rekenen we instelkosten voor de bedrukking, dit omdat het productieproces dan nogmaals gedaan moet worden.


Komen er nog kosten bij de All-in prijs??
Alle All-in prijzen zijn exclusief BTW. In het winkelmandje tonen we de prijzen inclusief BTW. Hier zitten de instelkosten en leverkosten ook bij in. Er komt dan dus echt niets meer bij.


Wanneer wordt het product geleverd?
De levertijden staan in aantal werkdagen genoemd. Dit is nadat we precies weten hoe je het bedrukt wilt hebben.


Wanneer kan ik een voorbeeld zien met logo?
Sommige producten kan je zelf op de website maken met een voorbeeld. Als het product (nog) niet over een logotool beschikt maken wij een voorbeeld voor je. Dit gebeurt binnen 1 werkdag na bestelling.


Dit product ziet er mooi uit, maar ik ben benieuwd naar de kwaliteit. Kan ik dit testen?
Je kunt van elk product een (onbedrukt) sample aanvragen. Neem hiervoor contact op met de productexpert van deze webshop.


Wat zijn de voordelen van dit product?
Bij de meeste producten staan +/- punten vermeldt. Deze staan op de productdetailpagina. Scroll iets naar beneden. Hier vind je ook alle overige informatie en eigenschappen van het product.


Zijn er vergelijkbare producten met deze eigenschappen?
Op deze pagina staan alle opties voor dit product. Halverwege de productdetailpagina staan tabbladen. Het tabblad ‘In dezelfde categorie’ toont suggesties voor producten met min of meer dezelfde specificaties.


Wat vinden anderen van dit product?
Bij sommige producten hebben klanten een review achtergelaten. Deze staat op de productdetailpagina bij het product.


Ik wil een ander aantal dan wordt voorgesteld. Kan dat?
Gebruik ‘Voer zelf een aantal in’ in het pulldown-menu. Je kunt dan zelf een aantal aangeven. Let op: dit moet wel boven het minimum aantal zijn. Lager kunnen we niet leveren.